Veel üks Borderlandsi mäng?

0
70

Gearbox postitas Twitterisse pikslilise Borderlandsi pildi, lisades juurde, “Aeg õrritada veel ühe mänguga PAX’ile”. See teeb kokku juba kolm mängu, mille kohta Gearbox 28. märtsil rohkem infot jagab.

Märtsi alguses vihjas Gearbox, et 28. märtsil saab lõpuks ometi rohkem teada uue Borderlands mängu kohta, mida kinnitasid ka mitmed stuudioga seotud olevad allikad. Lisaks lubas Gearbox, et nad tulevad PAX East 2019 ajal lagedale mitte kunagi varem nähtud esitluste, eksklusiivide ja üllatustega.

12. märtsil postitas Gearbox oma Twitteri seinale ka ühe Borderlandsi pildi, millel ilutseb kuupäev 28. märts ja mille paremas ülemises nurgas ilutseb number 3.

https://twitter.com/GearboxOfficial/status/1105543983516639232

Päev hiljem vihjasid nad Twitteris, et 28. märtsil teevad nad teatavaks ka ühe teise mängu, mille kallal on stuudio juba mõnda aega töötanud.

Eilses Twitteri postituses õrritab Gearbox järgmise mänguga. Lisatud pildilt peaksid kõik suuremad Borderlands seeria sõbrad aru saama, et tegemist on Borderlandsiga ning esiplaanil on näha Maya ning taustal Gunbringeri altar.

Kas tegemist on veel ühe uue Borderlands mänguga või saab Nintendo Switch omale Borderlands 2 uuendatud versiooni, selle kohta kuuleb ja näeb lähemalt 28. märtsil.