Xbox Game Pass tuleb ka arvutile

0
70

Phil Spencer teatas eile, et Xbox Game Pass tuleb ka arvutile ja hakkab samamoodi nagu Xboxi peal pakkuma Xbox Game Passi tellijatele üle 100 erineva mängu, tuntud arendajatelt ja väljaandjatelt nagu Bethesda, Deep Silver, Devolver Digital, Paradox Interactive, SEGA jne. Kõik uued Xbox Game stuudiote mängud ilmuvad Xbox Game Passi esimesel ilmumispäeval.

“Me usume, et mängija peaks olema oma mängukogemuse keskmes ja saama rakendada oma valitud platvormi unikaalseid võimalusi,” kirjutas Spencer Xbox Wire’s.

“Kusagil pole see veendumus tähtsam kui arvutil. Windowsi loojatena on meil ainulaadne vastutus veendumaks, et me investeerime kogemustesse, millest saavad möngijad kasu igal pool, austades samal ajal PC kogukonna eelistust avatud ja kohandatavale platvormile.”

Lisaks Xbox Game Passile lubab Microsoft teha Xbox Game stuudiote mängud kättesaadavaks erinevates poodides nende ilmumiskuupäeval. “Me usume, et te peaksite saama valida, kust te oma arvutimänge ostate,” teatas Spencer.

Esimese mänguna ilmub Steami Halo: The Master Chief Collection ning hiljem on plaanitud Steami tuua ka teised Xbox Game stuudiote mängud, alustades Gears 5 ja Age of Empires I, II & III: Definitive Edition‘tega.

Rohkem infot Xbox Game Passi kohta arvutil, lubatakse anda E3 pressikonverentsi ajal.