Alinity kass otsustas väärkohtlemise eest kätte maksta

0
390
Alinity #boobstreamers

Populaarne Twitchi striimer Alinity sai tunda oma kassi kättemaksu, kui ta otsustas oma kasse ja vaatajaid piinata noodist mööda lauldud Aerosmithi klassikalise looga.

Eelmisel aastal sattus Alinity oma fännide meelepaha alla, pärast seda kui ta Apexit mängides sülle pugenud kassi oma selja taha viskas. See polevat Alinityl olnud esimene kord kui ta oma loomi väärkohtleb. Varasemates striimides olevat teda nähtud kuidas ta oma koera lööb ja kassile viina pakub. Fännid nõudsid tol korral Alinityle Twitchi keeldu ning algatasid selle jaoks isegi petitsiooni. Kuigi petitsioon on tänaseks kokku kogunud üle 53 000 allkirja, ei ole Alinity loomulikult Twitchis striimimise keeldu saanud.

Oma 6. märtsil toimunud striimi ajal otsustas Alinity hakata laulma Aerosmithi klassikalist hitti “I Don’t Want to Miss a Thing“. Loomulikult ei olnud see esitus aga just paremate hulgast ja kui Alinity jõudis kõrgete nootideni ei suutnud üks tema kassidest sellist pühaduseteotust enam kauem taluda ja otsustas sellise väärkohtlemise eest valusalt kätte maksta, hammustades Alinityt käest. Karistus andis koheseid tulemusi, sest šokeeritud striimer lõpetas koheselt laulmise.

Loomulikult teenis kassi selline teguviis koheselt ka vaatajate poolehoiu ära. Mitmed vaatajad lisasid pilavalt juurde, et see on kättemaks ka varasema väärkohtlemise eest. Kuigi hammustus paistis olevat üsna valus, jätkas Alinity siiski oma striimiga, õnneks lubas ta oma kassidele ja vaatajatele, et rohkem ta enam ei laula: “Luban jumalale, et ma enam ei laula. Kas see sobib? Ma ei laula mitte kunagi enam. Mitte kunagi, luban. Ma ei laula enam iialgi.”