Amazonist PS5 eeltellinud inimesed said konsooli asemel riisi ja kassitoitu

0
191

19. november oli Euroopas paljude PS5 tellijate jaoks rõõmus päev, sest just siis said nad lõpuks oma kauaoodatud konsooli kätte. Kuid mitte kõik ei ole siiski oma uut konsooli veel tegelikult kätte saanud ning mõned neist, kes oma PS5 Amazon UK-st tellisid, on kastist sootuks midagi muud leidnud.

Kui ameeriklased leidsid näiteks PS5 Digital Editioni asemel karbist hoopis plaadilugejaga PS5 konsooli, siis brittidel on asi palju nukram, nemad said PS5 asemel hoopis riisi, fritüüre või hoopis kassitoitu.

Esimeste seas jagas Twitteris oma uudset kogemust Amazoniga briti ajakirjanik Bex April May, kes leidis pakist PS5 asemel hoopis kuumaõhu fritüüri.

Tegemist aga ei ole üldsegi mitte ainulaadse kogemusega, sest üsna varsti hakkasid sotsiaalmeedia vahendusel üha rohkem inimesi sarnaseid kogemusi jagama. Ühiseks jooneks nende kogemuste juures on see, et nad kõik tellisid oma PS5 Amazon UK-st. Lisaks ilmus nende tellimuse jälgimise lehele märge, et “pakki ei õnnestunud kohale toimetada” ja seejärel toimetatakse hilinemisega nendeni pakk, mille sees on hoopis midagi muud.

Kui Bex April May leidis pakist kuumaõhu fritüüri, siis teised tellijad on PS5 asemel näiteks saanud jalamassööri, riisi (bulgur) või hoopis kassitoitu.

Kuid on ka kasutajaid, kes pole üldse pakki saanud, kuid tellimuse jälgimise lehel on kirjas, et PS5 on nendeni toimetatud ja neile üle antud.

Üks PS5 tellinud klientidest kirjeldab oma kogemust nii: “Jälgisin tellimust, mis näitas, et ta on paar maja eemal. Järgmisel hetkel jõudis kaubik minu majani. Juht autost ei välju ja sõitis mõne aja pärast minema. Seejärel ilmus süsteemi, et pakk on kohale toimetatud ja kätte antud.”

Amazoni kasutajatugi aga soovitab inimestel 48 tundi oodata, et äkki nende pakid siiski ilmuvad välja.