Ameeriklased ostavad Xbox Series X-i asemel Xbox One X-i

0
138
Xbox One X

Ameeriklaste hulgas on muutunud populaarseks Microsofti praeguse põlvkonna konsool Xbox One X.

Teisipäeva hommikul hakati ametlikult vastu võtma Microsofti uue põlvkonna konsooli Xbox Series X-i ja S-i eeltellimusi. Nagu arvata võis, müüdi mitmel pool Xbox Series X-i esimene partii vähem kui tunniga maha. Päeva lõpuks sai otsa ka Xbox Series S. Siin ja seal küll võetakse eeltellimusi endiselt vastu, kuid nende tellimustega 10. novembriks enam konsooli ei lubata.

Selles eeltellimuste saginas on aga järsku ülipopulaarseks osutunud ka Xbox One X, mis USA Amazoni müügiedetabelites teha vahepeal lausa 747% hüppe. Paistab, et nende X-ide hulgas on lõpuks inimestel sassi läinud Xbox One X ja Xbox Series X. Olgem ausad, kuna see nimevalik on natuke selline pisut ebaõnnestunud, siis kellel ei läheks? Ma pakun välja, et ka meie oleme vähemalt korra selle vea oma saates teinud. Isegi Microsoftil endal on need nimed vahepeal juba sassi läinud.

Eksimisvõimalusi kindlasti suurendab ka see, et kui USA Amazonis kirjutada otsingureale Xbox Series X, siis otsingutulemuste hulgas kuvatakse sinna kõrvale ka Xbox One X-i konsoolid.

Samal ajal aga brittide ja sakslaste Amazonis sellist trendi näha pole. Ilmselt on eurooplased konsooli otsimisel ja ostmisel väheke hoolikamad kui ameeriklased. Küll aga on sakslaste Amazoni müügiedetabelites PS4 Pro tõusuteel. Huvitav, millest selline kasvav huvi PS4 Pro vastu võib tingitud olla?

PS4 Pro Amazon

Loodetavasti need kes omale Xbox Series X-i asemel kogemata Xbox One X-i ostsid, märkavad ja mõistavad oma viga enne kui nad selle konsooli lapsele kuuse alla sokutavad. Kujutage ette nüüd nende pettunud laste nägusid kes kuuse alt uue konsooli asemel vana konsooli peaksid leidma. Jõuluvanal on vist targem pärast seda oma nägu mitte näidata.

Ebatavalisele huvile Xbox One X-i vastu on aga olemas ka teistsugune selgitus. Nimelt, eriti just Ameerika Ühendriikides, on üsna laialtlevinud nähtus, et spekulandid kasutavad onlines ostmisel bottide abi ning õnnetuseks on nad bottide koodis väikese vea teinud, mille tulemusel on nad nüüd endale Xbox Series X-i asemel hulgaliselt Xbox One X-i konsoole kokku ostnud. Täiega paras neile! 😉