“Among Us” lubab sul varsti jobudest raporteerida

0
63
Among Us

Punane tüüp petab? Sinine tegelane on mingi vastik jobu, kes kõiki sõimab? InnerSloth lubab, et üsna varsti saavad mängijad võimaluse sellistest tegelastest teada anda.

“Among Us” on mitmikmäng, mis koosneb kosmosejaama pardal toimunud mõrvadest, valedest jne. Õnnetuseks paistab, et ka petmistest, sest tänu mängu kasvavale populaarsusele on see ligi meelitanud igasuguseid mängijaid. Sealhulgas ka Ameerika Ühendriikide poliitiku Alexandria Ocasio-Cortezi (ei tema õnneks jobude hulka ei kuulu).

Detsembris saab “Among Us” uuenduse, mis võimaldab edaspidi mängijatel teatada mängijatest, kes petavad või on vaenulikud teiste mängijate suhtes. Arendaja sõnul võtavad asjad veidi aega, ning nad lisavad mängu uusi funktsioone tükkhaaval, kuid varsti on siiski oodata ka selliseid asju nagu sõprade nimekiri.

Lisaks kinnitas mängustuudio, et kõik mängus tehtud ähvardused on valed ja mängijate seadmed ning andmed on kaitstud. “Kui näete häkkerit, visake ta mängust välja või otsige mõni teine ruum,” teatas InnerSloth.