Jaapani cosplay modell näitas säärt, kuid fännide pilgud jäid pidama hoopis puldile

0
386

Jaapani cosplay modell Aya Kirima näitas oma uutel piltidel paljast säärt, kuid fännide pilgud jäid pidama hoopis sellele kuidas ta Nintendo 64 pulti hoiab.

Kirima otsustas sel korral pakkuda fännidele fantaasia- ja ulmemaailma tegelaste asemel midagi realistlikumat, valides teemaks: “hängida kodus koos armsa tüdrukuga, kellele meeldivad videomängud”. Nii haaras Kirima Nintendo 64 puldi ja hüppas voodisse, kandes samal ajal ainult mugavat lohvakat T-särki, jättes oma paljad seksikad sääred fännidele imetlemiseks. Fännide pilgud aga jäid tema säärte ja riietuse asemel pidama hoopis tema kätel, mis hoidsid Nintendo 64 pulti.

“Mu silmad libisesid su säärtest mööda ja jäid pidama otse sellele, kuidas sa 64 pulti hoiad,” kirjutab üks kommenteerijatest.

“Sa ei tea kuidas tuleb 64 pulti hoida.”

“Nii ei peaks 64 pulti hoidma.”

Nimelt hoiab Kirima käes Nintendo 64 pulti, hoides vasaku käega vasakult poolt ja paremaga paremalt. Fännide arvates on see aga vale ning tegelikult tuleks hoida vasaku käega hoopis puldi keskosa. Nimelt on suurem osa Nintendo 64 mängudest mõeldud sedasi mängimiseks.

Nintendo näidete järgi on tegelikult siiski õige ka see viis kuidas Kirima pulti hoiab. Kuigi suur osa Nintendo 64 mängudest tõepoolest kasutavad juhtkangi, siis on olemas mitmeid mänge, näiteks Pokémon, Kirby ja Powerful Pro Baseball mängud, mida mängiti tõepoolest nii nagu Kirima pulti hoiab.