BL6 – konsool mida keegi ei oodanud

0
54

Õlletootja Bud Light teatas omaenda järgmise põlvkonna mängukonsoolist, mida jahutatakse õllega.

BL6 on “kõigi aegade kõige lahedam” uue põlvkonna konsool, mis “ei kuumene üle ega aja suitsu välja… isegi juhul kui te selle läheduses e-sigaretti suitsetaksite”. Süsteemi jahutus käib… õllega. Bud Lighti sõnul on tegemist maailma esimese ainulaadse jahutussüsteemiga.

Mängukonsool sisaldab mitmeid Bandai Namco võitlusmänge, nagu “Tekken 7” ja “SoulCalibur VI” ja muid mänge ning 720p ASUS projektorit, et saaksite koos oma sõpradega mängida kõikjal. Komplektis on kaasas kaks spetsiaalset mängupulti.

Kahjuks on ka BL6-te raske hankida, sest selle kogused on piiratud. BL6 mängukonsooli saab osta ainult ShopBeerGear.com-i oksjonilt ning artikli kirjutamise hetkeks on hind juba jõudnud 400 000 dollarini. Oksjonil saab pakkumisi teha kuni 20. novembrini.


UUENDATUD 20.11.2020 kell 14:09
Paistab, et varasem pakkumine 400 000 oli kellegi rumal nali ja see on nüüdseks eemaldatud. Hetkel on suurimaks pakkumiseks $8512.00.


BL6

Bud Light annetab kogu saadava tulu riikliku restoranide liidu haridusfondi kampaaniale “Muudatused on menüüs”. Selle fondi eesmärgiks on aidata COVID-19 pandeemiast mõjutatud restoranitöötajaid.

Bud Light avaldas ka humoorika võrdluslehe kus võrreldakse BL6-te “The X” ja “The Five” konsoolidega.