“Call of Duty: Black Ops Cold War” mitmikmäng on järgmised nädal aega tasuta

0
56

Kui sa tahaksid koos sõpradega “Call of Duty: Black Ops Cold War” mitmikmängu mängida, aga pole seni veel viitsinud mängu ennast osta, siis järgmsied nädal aega on sul võimalik seda koos sõpradega tasuta mängida.

Activision teatas, et esimese hooaja tähistamise puhul saab “Call of Duty: Black Ops Cold War” mitmikmängu nädal aega tasuta mängida.

Kuni 24. detsembrini saab kõikidel platvormidel, sõltumata sellest kas sul on mäng ostetud või ei, mängida “Call of Duty: Black Ops Cold War” mitmikmängu. Activision on jaganud tasuta nädala kahte etappi. Esimeses saab mängida Team Deathmatch, Domination, 2v2 Gunfight, Nuketown Holiday 24/7 ja Raid the Mall mängurežiime. Alates 21. detsembrist saab lisaks eelpool nimetatutele tasuta mängida ka Prop Hunt, Combined Arms: Harpoint ja Fireteam: Dirty Bomb mängurežiime. Avatud on kõik kaardid.

Lisaks saab nädalavahetusel, kuni esmaspäevani, teenida topelt kogemuspunkte.

Kui mängid arvutil, siis lae omale alla Battle.net ja otsi sealt üles “Try it for Free” valik ning alusta “Call of Duty: Black Ops Cold War” tasuta mitmikmänguosa allalaadimist.

Sama lihtne on ka Xboxil, otsi Microsofti poest üles “Black Ops Cold War Free Access” ja alusta allalaadimist.

PlayStationi konsoolidel on asi kahjuks keerulisem. Et “Call of Duty: Black Ops Cold War” tasuta mitmikmängu mängida, peate te kõigepealt üles otsima “Warzone” ja selle allalaadima, seejärel otsima mängusisesest poest üles aktiveerimismärgi ja alles seejärel saad sa õige asja allalaadida.

Soovid võita PlayStation 5 + “Marvel’s Spider-Man: Miles Morales” mängu, PlayStationi särke või muud ägedat kraami? Tule osale “Eestlaste lemmikmängud aastal 2020” küsitluses.