Call of Duty: Warzone’i mängijatel on petturitest kopp ees

0
243
Call of Duty: Warzone

Ilmselt ei tule kellelegi ammu enam üllatuseks, et arvutil mitmikmänge mängides on kõige suuremaks probleemiks petturid. Tegemist on nii massiliselt levinud probleemiga, et isegi professionaalsed mängurid on pettustega korduvalt vahele jäänud ja mitte ainult oma striimis, vaid ka suurtel turniiridel kohapeal otse kaamerapildis.

Call of Duty: Warzone ei ole siinkohal mingi erand, ka selles mängus on neid pettureid küllaga ning hoolimata Activisioni püüdlustest neid tabada paistab nende hulk kahanemise asemel hoopis aina kasvavat. Kohati meenutab arvutil petturitega võitlemine seda klassikalist lugu Don Quijote’st ja tuuleveskitest.

Tänu ristmängu võimalusele on petturite probleem nüüd ka mängukonsoolidele jõudnud ning loomulikult pole mängijad selle üle õnnelikud. Õnneks on sellele olemas lihtne lahendus, mida konsoolimängijad ka kasutavad, lülitades ristmängu funktsiooni välja.

Kui poleks seda igivana probleemi arvutil mängivate petturitega, siis oleks ristmängu funktsioon suurepärane kõigi jaoks. Tänu sellele saavad sõbrad erinevatel mänguplatvormidel koos mängida ja nii leitakse mängu jaoks ka kiiremini mängijad. Ka Infinity Ward ise soovitab tungivalt kasutada ristmängu võimalust, kuid tänu petturitele arvutil, ei taha konsoolil mängijad sellest enam midagi kuulda.

Tänu tõsisele probleemile petturitega kutsuvad Call of Duty: Warzone’i mängijad Infinity Wardi kas ristmängu võimalust täielikult keelama või seda lubama ainult konsoolidel.

Alljärgnevalt leiab mõned näited petturitest.