Call of Duty: Warzone’i mängijad kasutavad mängu võitmiseks lõpmatut taaselustamist

0
100
Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone on olnud väljas vaid mõned päevad, kuid mängijad on leidnud juba viisi kuidas petta, et võitjaks tulla.

Mitmed kasutajad on eile kurtnud, et nad on jõudnud oma meeskonnaga viimasesse ringi, kuid keda pole on vastased. Kus on vastased? Juhul kui sa oled üks sellistest mängijatest, siis vastus sellele on lihtne. Vastasmeeskond istub gaasipilve sees ja taaselustavad seal teineteist.

Nimelt on selgunud, surmatsoonis viibides saab teineteist lõpmatult elustada. Kui üks kukub pikali, siis teine taaselustab. Selle jaoks on hea kui sul on eelnevalt olemas Tune Up perk, mis kiirendab taaselustamist 25%. Kuid lõputut kaaselustamist saab kasutada ka ilma selleta, lihtsalt siis peavad mõlemad meeskonnaliikmed täpselt teadma mida nad teevad ja taaselustamist väga täpselt ajastama. Üks valeliigutus ja mõlemad on surnud. Seetõttu tasub kindlasti kasutada Tune Up perki, mis teeb taaselustamise lihtsamaks.

Kahtlemata on petuviise teisigi mida juba kasutatakse, kuid konkreetne taaselustamise trikk on nüüd suuremale mängijateringile teada ning võib arvata, et senikaua kuni Activision ei ole seda ära parandanud hakatakse seda nüüd massiliselt kasutama.