“Cyberpunk 2077” edasi ei lükata ja see võtab vähem kui 200GB ruumi

0
100
Cyberpunk 2077

“Cyberpunk 2077” on mäng, mida on tänaseks juba korduvalt edasi lükatud ning iga kord kui CD Projekt Red midagi postitab, hoiavad fännid ehmatusest hinge kinni, ega nad ometi jälle mängu edasi ei lükka?

Nüüd on aga mängu arendusega jõutud sinnamaale, kus CD Projekt Red paistab olevat kindel, et rohkem nad “Cyberpunk 2077” ilmumist edasi ei lükka ning see ilmub nagu plaanitud, 19. novembril 2020.

Piotr Nielubowicz teatas: “Kui me selles vormingus uuesti kohtume, on Cyberpunk 2077 juba välja antud”.

Loomulikut võib esile kerkida siiski ka selliseid asjaolusid mida mängustuudio ette näha ei ole osanud ja siis võib juhtuda, et mängu ilmumine lükatakse jälle edasi. Loodame, et kõik läheb siiski plaanipäraselt ja kõik kes mängu pikisilmi oodanud on, saavad seda lõpuks ometi novembris mängima hakata.

Vahepeal aga on liikvele läinud kuulujutud, et “Cyberpunk 2077” arvutiversioon vajab liiga palju ruumi – 200GB (mis probleem inimestel selle kõvakettaruumiga kogu aeg on?). Kogukonnajuht Marcin Momot aga lükkab need kuulujutud ümber: “Kuigi @CyberpunkGame süsteeminõuded pole veel avalikult väljas (varsti tulemas!), tahtsin ma siiski sellele Redditi teemale vastata. Mäng ei vaja installeerimisel 200GB. Võite oodata, et vajalik kõvakettaruum on teiste tänapäevaste mängude tasemel.”