Cyberpunk 2077 leke kinnitab taaskord, et tegemist on täiskasvanutele mõeldud videomänguga

0
294

Ühelegi Cyberpunk 2077 fännile ei tohiks ilmselt tulla üllatusena, et mäng saab omale 18+ reitingu, sest tegemist on otsast lõpuni täiskasvanutele mõeldud mänguga.

Brasiilia lehel lekkis Cyberpunk 2077 reitingute tabel, mille nägemine on pannud mitmed fännid ahhetama. Üks neist postitas ekraanipildi ka Twitterisse, lisades juurde: “Cyberpunk 2077 reitingud tunduvad päris hullud. Mulle meeldib!”

https://twitter.com/IdleSloth1984/status/1254118876696047616

Lisaks kõikvõimalilule vägivallale ja uimastitele on mängus suurt rõhku pandud ka seksile – “seksuaalne ärakasutamine”, “alastiolek”, “prostitutsioon”, “seksuaalsed naudingud”, “intensiivne seksuaalsuhe” jne.

Cyberpunk 2077 disainer Paweł Sasko küsis postituse juures vastuseks: “Oled üllatunud? Me ei **** niisama ringi”.

Nimetatud leke kinnitab taaskord, et tegemist ei ole videomänguga mis võiks sobida alaealistele mängimiseks. Kuidas on aga lood PlayStationiga? Kas see mäng sobib PlayStationi konsoolidele sellisel kujul?

Nimelt karmistas Sony 2018. aasta lõpus reegleid mängudele, mis sisaldavad seksuaalset sisu. Selletõttu on nii mõnigi seksuaalse sisuga mäng PS4 jaoks kas üldse ilmumata jäänud või siis oma tsenseeritud versiooni saanud. Isegi Devil May Cry 5 Trishi paljas tagumik olevat olnud liig, mistõttu PlayStationi versioon ilmus tsenseeritud kujul. Cyberpunk 2077 saab aga sisaldama kordades rohkem seksuaalset sisu.