“Cyberpunk 2077” maailmast võetakse dildosid vähemaks

0
159
Cyberpunk 2077 dildos

Paar aastat tagasi rääkis CD Projekt Red, et “Cyberpunk 2077” mäng saab sisaldama palju rohkem seksistseene ja muud seksuaalset sisu, mille kõrval “Witcher 3” tundub lapsemäng. Night City pidi olema koht, kus tänased tabud ja riivatused on täiesti tavaline ja normaalne.

Nende plaanidega, s.h. seksistseenidega, läks nagu ta läks. Tänu mitmesugustele “kisakõridele” on loobutud esialgsest nägemusest ja mängu on palju leebemaks, kisakõridele rohkem vastuvõetavamaks silutud. Küll aga sisaldab mäng suurel hulgal dildosid ja Milfguard reklaame ning neid on selles maailmas natuke liiga palju. Ei, ärge saage minust valesti aru, mul ei ole kõige vähematki nende asjade vastu… kui need asetuksid mängukonteksti. Hetkel aga jätab Night City kohati mulje nagu sa liiguksid ringi mingis ühekordselt kasutatavate dildode paradiisis, sest neid tõesti vedeleb pea igal pool.

Õnneks on sellest ka CD Projekt Red ise aru saanud ning lubanud dildode arvu mängus märgatavalt kahandada.

Philipp Weber selgitas Kotakule, et mängumaailma eksis seepärast niipalju dildosid ära, et nende eesmärgiks oli luua Night City, kus ei eksisteeri seksuaalseid piiranguid. Kuna tegemist on suvaliselt ilmuva kraamiga, siis kahjuks on dildode esinemissagedus natuke liiga kõrge saanud. CD Projekt Red püüab nüüd dildode esinemissagedust korrigeerida nii, et need ei tunduks liiga kontekstivälised enam olema.

Ehk võtab CD Projekt Red tulevikus ette ka Milfguradi reklaamid, sest esialgu kuvatakse neid linna pea igalt teiselt ekraanilt. Natuke rohkem erinevaid reklaame kuluks Cyberpunki öölinna ära.