Dirt 5 ilmumine lükati edasi ja ilmub nüüd koos uue põlvkonna konsoolidega

0
57
Dirt 5

Codemastersi võidusõidumäng “Dirt 5” pidi algselt ilmuma küll oktoobris, kuid mängustuudio otsustas ilmumiskuupäeva veidi edasi lükata, et see ilmuks samal ajaperioodil kui uue põlvkonna konsoolid.

“Dirt 5” uueks ilmumiskuupäevaks on 6. november ning mäng toetab Xboxi Smart Delivery süsteemi ja pakub tasuta uuendust PlayStation 4 koopia omanikele, juhul kui soovite seda Xbox Series X-i ja PlayStation 5 konsoolidel mängida.

“Dirt 5” sisaldab sel korral ka mängulugu, kus mängus olevatele tegelastele on oma hääle andnud ka sellised tuntud tegelased nagu Nolan North ja Troy Baker.

Microsoft on ametlikult kinnitanud, et esialgsete plaanide kohaselt tuleb Xbox Series X müügile novembris, erinevate kuulujuttude põhjal peaks Microsofti uus konsool müügile tulema novembri alguses. Samal ajaperioodil peaks ilmuma ka PlayStation 5. Tänu “Dirt 5” uuele ilmumiskuupäevale on põhjust oletada, et üks uue põlvkonna konsoolidest ilmub samal ajal või vähemalt nädala jooksul pärast Codemastersi mängu ilmumist.