Dr Disrespect on vilets Valoranti mängija ja veel viletsam kaotaja

0
113
Dr Disrespect

Eelmisel nädalal said Dr Disrespecti fännid ja teised striimerid taaskord palju naerda. Sel korral oli siis põhjuseks tema piinlik Valoranti tulemus ja reaktsioon sellele.

Peldikustriimiga kuulsust kogunud Herschel “Dr Disrespect” Beahm vedas kihla teise populaarse striimeriga TimTheTatmaniga, et kumb neist saab peale Valoranti matšide lõppu kõrgemasse liigasse. Oma võimetesse uskuv Dr Disrespect hooples, et TimTheTatmanil pole mingit lootust võita, sest ta on Valoranti parimaid mängijaid. Tulemused aga olid hoopis piinlikust valmistavad.

Pärast matšide lõppu selgus, et TimTheTatman pääses Valoranti Silver 2 liigasse, kuid Dr Disrespect pidi rahulduma Bronze 3 tulemusega. Tegemist on Valoranti süsteemis peaaegu kõige madalama liigaga, sellest veel madalam on ainult Iron. Nii vilets koht on üpris piinlik tulemus Dr Disrespecti suguse mängija jaoks, kes teeb tihti teiste mängijate ja striimerite üle nalja ning peab ennast neist paremaks.

Loomulikult said paljud mängijad selle üle nüüd kõhutäie naerda ning see ei jäänud märkamata ka teistele striimeritele, sealhulgas Ninjale ja Shroudile, kes samuti selle üle Twitteris naersid. Dr Disrespect otsustas nende edaspidise jälgimise lõpetada, pressides Twitteris “unfollow” nuppu.

Dr Disrespect oli kehva tulemuse peale nii tujust ära, et ta kustutas Valoranti oma arvutist ära ja lubas, et ta ei mängi seda mängu enam mitte kunagi. Loomulikult kustutas ta sellega koos oma arvutist ära ka Vanguardi.