Eestlased teevad ägedat lauamängu “Lunar Base”

0
149
Lunar Base

Meile meeldib mängida ka lauamänge ning sel korral jäi silma üks selline äge mäng nagu “Lunar Base”, mille loojad asuvad siinsamas Eestis.

Kolm aastat tagasi, ühel vihmasel novembripäeval, tulid kuus sõpra ideele luua oma lauamäng. Idee oli meeltmööda kõigile ning nii alustatigi koheselt ka mängu arendamisega. Pärast lõputuid tunde arendamist ja testimist võib lõpuks öelda, et mäng on nüüd valmis.

“Lunar Base” on kosmoseteemaline kaardimäng, kus mängijate eesmärgiks on luua oma baas kuul ja saavutada ülemvõim teiste üle. Selleks tuleb sul mängu käigus oma baasile uusi mooduleid lisada, et seda suuremaks ja võimsamaks muuta. Teid võiduni on aga mitu – populatsiooni kasv, majanduse või teaduse õitseng ja mõjuvõim. Tegemist on kiire mänguga, mille üks partii kestab kuni 30 minutit.

“Seadsime mängu arendamisel eesmärgiks lihtsalt õpitavad reeglid ning selle, et mäng ei kaotaks aja jooksul oma põnevust,” lisab mängu üks arendajatest, Hanno Sirkel.

“Lunar Base” on sobilik alates 10. eluaastast ja seda saab mängida 2 kuni 6 inimest.

Kui oled mängust huvitatud ja soovid, et see lõpuks ka poelettidele jõuaks, siis mängu saab toetada Kickstarteris: https://www.kickstarter.com/projects/hugphones/lunar-base-a-moon-colonization-base-building-card-game

Lisateavet mängu kohta leiab leheküljelt lunarbase.com ja Lunar Base’i Facebooki lehelt.