Epic Games annab iga päev ühe mängu ära

0
83
Epic Games

Pühadehooaja tähistamiseks annab Epic Games aasta lõpuni iga päev ühe mängu ära.

Sarnase pakkumisega tuli Epic Games lagedale ka eelmise aasta pühadehooajal, kinkides 12 päeva jooksul ära 12 mängu. Sel korral annab Epic Games järgmise 15 päeva jooksul 15 tasuta mängu ära ning esimeseks tasuta mänguks on populaarne linnaehitamisesimulatsioon “Cities: Skylines“. Koos tasuta mänguga annab Epic Games ära ka ühe 10 eurose kinkekaardi, mida saab kasutada mängude ostmisel Epic Games Store’ist.

Pakkumine kehtib ainult 24 tundi, pärast mida asendatakse see juba uue mänguga.

Lisaks tasuta mängude pakkumisele on Epic Games Store’is parajast käimas ka suur jõulusoodusmüük, kust leiab mänge igale maitsele.

Kingitusi teeb pühade ajal ka Ubisoft, kes teeb viie päeva jooksul mängijatele iga päev kingitusi. Neljanda päeva kingituseks on tasuta “Trials Rising” arvutile.

Lisaks sellele on sul võimalik pühade ajal omale võita Sony uus mängukonsool PlayStation 5 koos “Marvel’s Spider-Man: Miles Morales” mänguga või teisi ägedaid auhindu, alates t-särkidest kuni videomängudeni välja. Selleks ei ole sul vaja teha midagi muud, kui minna ja hääletada oma lemmikmängude poolt “Eestlaste lemmikmängud aastal 2020” küsitluses.