Fallout 76 saab jälle tasuta mängida

0
111

Taaskord on sul võimalus proovida üht aegade kõige viletsamat Fallouti mängu.

Kui sa endiselt pole Fallout 76 omale ostnud või tasuta saanud ning magasid maha kõik eelmised korrad kui seda mängu tasuta proovida oli võimalik või tahaksid seda lihtsalt uuesti proovida, sest regulaarsed mängijad väidavad, et peale kõiki neid uuendusi on mäng paremaks muutunud, siis nüüd on sul see võimalus. Fallout 76 on sel nädalavahetusel tasuta mängimiseks PC, PS4 ja Xbox One’i platvormidel.

Fallout 76 saab tasuta mängida kuni esmaspäevani, 18. maini. Selle aja jooksul saavad mängijad teenida topelt XP’d ning loomulikult on olemas ligipääs mängu viimasele Wastelanders uuendusele, mis lisas uusi missioone, asukohti, vastaseid, relvi jne. Ühesõnaga, kui tahad pilgu peale visata mängu viimasele uuendusele, siis käesolev nädalavahetus sobib selleks ideaalselt.

Kui mäng peaks pärast seda meeldima hakata ja soovid seda edasi mängida, siis on see võimalik tavahinnast soodsamalt osta. Soovitan siinkohal enne ostu ringi vaadata, tõenäoliselt leiad sellest soodushinnast veel omakorda 30-50% soodsama pakkumise.