Fännid on pettunud “Crysis Remastered” graafikas

0
94
Crysis

2007. aastal ilmunud “Crysis” sai tookord kiita eelkõige selle graafika eest ning seda kasutati tihti testimaks oma mänguarvuti võimsust. Seetõttu polnud ime, et fännid kikitasid oma kõrvu, kui nad kuulsid, et Crytek laseb oma mängust välja uuendatud “kõrgekvaliteetsete tekstuuride ja täiustatud graafikaga” versiooni.

Suur aga oli fännide pettumus, kui nad nägid lekkinud treilerit. Mitmed neist kommenteerisid, et mängu graafika pole karvavõrdki muutunud võrreldes 2007. aastal ilmunud versiooniga. Mõni neist isegi teatas, et uuendatud versioon “näeb välja nagu Crysise originaal, kuid madalamate seadetega.”

Crytek on pettunud fänne nüüd aga kuulda võtnud ja lubanud, et nad näevad mängu kallal rohkem vaeva. Seetõttu on nad otsustanud, esialgsete plaanide kohaselt 23. juulil ilmuma pidanud, mängu ja ametliku treileri ilmumise edasi lükata. “See lisaaeg kuni ilmumiseni võimaldab meil tuua Crysis Remastered arvuteid ja konsoole purustava tasemeni, mida te olete Crysise mängudelt oodanud,” lubab Crytek oma teates.