Fortnite sai lõpuks ometi valmis

0
515
Fortnite

Epic Games teatas täna, et “Fortnite: Save the World” sai valmis.

“Fortnite” on algusest peale olnud pidevas arengus ning kõigi nende aastate jooksul on päris palju muutunud. Selle aja jooksul, mil “Fortnite: Save the World” on olnud Early Accessi perioodis, on lisatud uusi unikaalseid kangelasi ja tehtud suurel hulgal muudatusi.

Kuna kätte on jõudmas “Fortnite’i” kolmas aastapäev, siis otsustas Epic Games, et “Fortnite: Save the World” on valmis ja Early Access perioodi võib ära lõpetada. Kuigi esialgsete plaanide kohaselt pidi “Fortnite: Save the World” olema tasuta mäng, siis otsustas Epic Games, et nad siiski ei hakka seda tasuta pakkuma. “Fortnite: Save the World” hakkab maksma €20.

Tegemist võib olla mõnevõrra üllatava uudisega, kuid samas on “Fortnite’i” mängijad juba varem kahtlustanud, et Epic Games siiski ei tee sellest tasuta mängu või juhul kui see peakski lõpuks tasuta olema, siis korjatakse sealt V-Buckside teenimise võimalus välja.

Epic Games lubab, et mängu arendamine sellega siiski ei peatu. Uut sisu tuleb küll edaspidi vähem, kuid seiklused selles maailmas ei saa sellega siiski veel läbi. Järgnevate kuude jooksul saab mäng omale uuenduse, peale mida “Save the World” osa ei toeta enam tulevikus Battle Royale mängurežiimis ostetud kosmeetikat. Hetkel olemasolevad asjad aga jätkavad töötamis mõlemas mängurežiimis.

Kõik kes on ostnud Founder’s Pack’i viiakse üle järgmisele tasemele ning nad saavad omale automaatselt kõik järgmise taseme boonused. Ultimate Edition’i omanikud aga saavad omale uue Metal Team Leader Pack’i ja 8000 V-Bucksi.

Fortnite

Alates neljapäevast tutvustab Epic Games uut “Save the World” pakkide seeriat. Esimeseks uueks pakiks selles seerias ongi Metal Team Leader Pack, mis sisaldab uut kangelast, Papa Bear relvaskeemi, Warning Bow Back Blingi, Metal Team Leader väljakutseid. Need uued väljakutsed teenivad sulle 1000 V-Bucksi, 500 X-Ray piletit ja Legendary Troll Stash Llama.

Uus pakkide seeria ei mõjuta Founderite päevaseid sisselogimise boonuseid (edaspidi eksklusiivselt ainult neile) ja nende seni teenitud V-Buckse. Senised Founderite pakid ja nende boonused eemaldatakse siis kui uus pakkide seeria pihta hakkab.

“Fortnite: Save the World” uueks põhifunktsiooniks on Venture, uute hooaegade, ainulaadsete modifikaatoritega ning jätkuvate ja hooajaliste tasemetega. Venture väljakutsete tegemine annab sulle hooajalisi kogemuspunkte, vastavalt raskusastmele, relvi ja hooajalisi boonuseid. Venture kõrgemate tasemeteni jõudmine avab sulle Supercharger materjalid, millega saab tõsta oma esemete taset, üle nende praeguse maksimaalse taseme.

Rohkem teavet uuenduste kohta leiab “Fortnitei” leheküljelt.