Fortnite’i serverid said eile täis

0
189

Miljonid mängijad püüdsid eile õhtul tulutult Fortnite’i sisse logida, et “The Device” sündmusest osa saada.

Epic Games hoiatas mängijaid juba varakult ette, et “kohtade arv on piiratud”, mistõttu tasub mänguga liituda juba pool tundi enne sündmsue algust. Kuid mitte kõik mängijad ei võtnud seda tõsiselt ning need kes üritasid mänguga liituda mõni aeg enne ürituse algust jäid pika ninaga, sest tõepoolest Fortnite’i serverid said täis.

30 minutit enne “The Device” sündmuse algust, teavitas Epic Games Twitteris, et mänguserverid said täis ja kui sa ei ole juba mängus, siis soovitavad nad üritust Twitchist, YouTube’ist või Mixerist vaadata.

Kuid probleeme võis tekkida ka neil, kes mänguga juba varem liitusid ja ilusasti mängus olid. Mitmed kasutajad teatasid sotsiaalmeedia vahendusel, et nad visati järsku mängust välja ning peale seda ei õnnestunud neil enam mängu tagasi saada.

Epic Games selgitas, et nad on mängu stabiilsuse tagamiseks piiranud üheaegselt sisse loginud mängijate arvu 12 miljoni peale. Ettevõte on lubanud, et nad tegelevad süsteemide täiustamisega, et tulevikus saaks mängusisestest sündmustest osa võtta rohkem mängijaid.

Väljaspool mängu, Twitchis ja YouTube’is, vaatas “The Device” sündmust 8,4 miljonit inimest.