“Fortnite’i” uue hooaja algus ja kuulujutud

0
93
Fortnite

“Fortnite’i” teise peatüki viies hooaeg pole enam kaugel, nii et viskame pilgu peale, millal see täpselt algab ja mida kuulujuttude põhjal oodata võib.

Kuid enne uut hooaega toimub Galactuse sündmus, mis algab 1. detsembril kell 23:00.

Kui soovite sellest sündmusest osa saada, siis soovitame kõigil mängijatel kontrollida, et kas te olete juba omale alla laadinud viimase 14.60 uuenduse. Kui see tehtud, siis tuletame teile meelde, et viimaste sündmuste ajal on Epicu serverid täis olnud ning need kes viimasel minutil lootsid liituda, pidid kahjuks pettuma. Epic Games on küll tõstnud kasutajate hulka, kes saavad sündmusest osa võtta, kuid targem on sisse logida juba vähemalt 60 minutit enne sündmuse algust. Seejärel võtke omale mõni puuvili või muu suupiste ja jook kõrvale, pult kätte või valmistuge muul meelepärasel viisil sündmuse nautimiseks.

Fortnite

Mitmete lekete kohaselt on Galactus tohutult suur ja üsna maruvihane. Mängijatel tuleb nüüd Thori alustatud töö lõpuni viia, kihutades rakettidega varustatud ja lõhkeaineid täis topitud bussiga Galactuse näkku. Kas need kuulujutud paika peavad või mis sellele järgneb, seda saame juba täna õhtul teada.

Pärast seda võetakse serverid maha ning siis ei saa Fortnite’i mängida kuni uus hooaeg 2. detsembril pihta hakkab. Aga eestlastel pole ilmselt sellega erilisi probleeme, sest sel ajal nagunii magatakse ja hommikul ollakse nagunii kas koolis või tööl ning kui kooli- või tööpäev läbi, siis selleks ajaks peaksid serverid juba ilusasti olemas olema ja uus hooaeg alanud. Kui kooli- või tööpäev peaks aga mingil põhjusel varem läbi saama, siis võib “Fortnite’i” poole piiluma hakata kusagil pärast kella 11:00 (Eesti aja järgi).

Ametlikult ei ole küll veel “Fortnite’i” 2. peatüki 5. hooaja Battle Passi teemat avalikustatud, kuid mitmete lekete kohaselt lisatakse mängu ülipopulaarse Disney sarja “The Mandaloriani” tegelased. Nende hulgast võid leida sarja peategelase Mandaloriani ja tema lahutamatu kaaslase Grogu (tuntud kui Baby Yoda).

Koos uue hooaja algusega tuleb ka uus tasuline teenus “Fortnite Crew”, mis maksab €11.99 kuus. Selle raha eest saab omale iga kuu ühe eksklusiivse skinni, mida mitte kusagilt mujalt ei saa, 1000 V-Bucksi ja Battle Passi.

Lisaks on Epic Games’il ka pakkumine, et kui sa ostad päris raha eest “Fortnite’i” pakke, näiteks V-Buckse, siis saad tasuta Disney+ tellimuse kaheks kuuks. Eestis kahjuks Disney+ veel ametlikult ei näe, aga soovi korral saab üle VPN teenuse sellele siiski ligi, lisaks on Disney lubanud järgmisel aastal toetatud riikide hulka suurendada, ehk mahub nende riikide hulka ka Eesti.