Fortnite’i V-Buckside hind langes

0
535
Fortnite V-Bucks

Epic Games otsustas püsivalt langetada “Fortnite’i” V-Buckside hinda 20%. Uued hinnad hakkavad kehtima alates tänasest arvuti, PS4, Xbox One’i ja Swtichi kasutajatele.

Androidi ja iOS-i kasutajatel on samuti võimalus “Fortnite’i” virtuaalraha odavamalt osta, kuid ainult siis, kui nad on nõus otse Epic Games’ile maksma, ignoreerides App Store’i ja Google Pay süsteeme.

Ostmise lihtsamaks tegemiseks tutvustab Epic uut otsemakse võimalust, mida mobiilimängijad näevad iga kord kui nad hakkavad V-Buckse ostma. Näiteks 1000 V-Bucksi maksab App Store’i ja Google Pay kaudu ostes 10 eurot, kuid Epicu kaudu otse ostes saab selle paki kätte 8 euro eest.

Epic Games selgitas, et nad saavad nii suurt allahindlust pakkuda seepärast, et need tehingud ei toimu Apple’i või Google’i kaudu, mis küsivad 30% iga tehingu pealt.

“Kui Apple või Google langetavad tulevikus teenustasusid, Epic jätab selle säästu teile,” kirjutab Epic Games oma postituses.

Epic Games avaldas ka nimekirja riikidest, kus mängijad saavad Epicu pakutavad otsemakse võimalust kasutada. Nimekirjast leiab ka Eesti.