“Gotham Knights” ja “Suicide Squad: Kill the Justice League” tulekul

0
42

Nädalavahetusel toimunud DC FanDome ajal kuulutati ametlikult välja kaks uut koomiksimängu – “Gotham Knights” ja “Suicide Squad: Kill the Justice League”.

Warner Bros. Games ja DC teatasid uuest avatud maailmas toimuvast rollimängust “Gotham Knights”, mille arendajaks on Warner Bros. Games Montréal. Batmani asemel saavad mängijad sel korral mängida hoopis Batgirli, Nightwingi, Red Hoodi või Robiniga – uute superkangelastega, kel tuleb Batmani surma järel Gothami linna kaitsma asuda.

“Gotham Knights” on mängitav üksi või koos sõbraga ning see ilmub 2021. aastal arvutile, PlayStationi ja Xboxi konsoolidele.

Teiseks mänguks mille Warner Bros. Games ja DC välja kuulutasid on Rocksteady uus seiklus-tulistamismäng “Suicide Squad: Kill the Justice League”, mida saab mängida üksinda või võrgus kuni nelja mängijaga. Lubatakse avatud maailmaga loopõhist kolmanda isiku vaates tulistamismängu, mis pakub seninägematut mängukogemust.

Mängu tegevus toimub Metropolises, kus Suicide Squad’i liikmed Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang ja King Shark peavad omavahel koostööd tegema, et päästa Maa ja tappa The Justice League superkangelased.

“Suicide Squad: Kill the Justice League” ilmub 2022. aastal PC, PlayStation 5 ja Xbox Series X-i jaoks.

Uutest mängudest ja muust DC FanDome’il näidatud kraamist rääkisime ka 23. augusti Meile Meeldib Mängida saates.