Half-Life: Alyx’i ilmumist ei lükata edasi

0
57
Half-Life: Alyx

Seoses massiliste mängude edasi lükkamisega eelmise aasta lõpus ja käesoleva aasta alguses, otsustas Valve kasutajatele kinnitada, et nemad oma mängu ilmumist sel kevadel edasi ei lükka.

Valve teatas eelmisel aastal, et 2020. aasta märtsis ilmub Half-Life: Alyx. Kuid mängijad on olnud veidi skeptilised, et kas Valve ikka suudab oma lubadust täita ja mängu märtsis välja anda. Põhjuseid selleks leiab ilmselt küllaga, alustades sellest, et fännid on järgmist Half-Life’i mängu juba üle 12 aasta oodanud ning lõpetades mängude edasi lükkamise trendiga, mis meid eelmise aasta lõpus ja käesoleva aasta alguses tabanud on.

Redditis toimunud AMA (Ask Me Anything) ajal kinnitas Valve meeskond murelikele küsijatele, et mängu ilmumist ei lükata edasi ning mäng on sisuliselt valmis.

“Kui mõned väikesed parandused välja arvata, siis on mäng valmis,” kinnitas Valve meeskond. “Paljud meist, kaasa arvatud testijad, on seda läbi mänginud mitmeid kordi juba.” Kogu meeskond oli kindel, et mäng ilmub lubatud ajal.