“Halo Infinite” mängu ei lükata edasi aastasse 2022

0
27

Viimastel päevadel on levitatud rumalaid kuulujutte selle kohta, et Microsoft lükkas “Halo Infinite” edasi aastasse 2022 ning mäng ilmub ainult Xbox Series X-i konsoolile. 343 Industries lükkas need rumalad kuulujutud ümber.

343 Industries kogukonnajuht John Junyszek soovitas inimestel sellist jama mitte uskuda. “Me näeme palju võltsitud ‘lekkeid’, nii et palun ärge uskuge kõike mida loete. Meil ei ole kavas muuta 2021. aasta ilmumiskuupäeva või toetatavaid seadmeid ja platvorme. Ehitame Halo Infinite’i, et see oleks parim igal seadmel/platvormil,” kirjutas Junyszek Twitteris.

“Halo Infinite” pidi algselt ilmuma 2020. aasta novembris Xbox One-i ja Xbox Series X-i jaoks. Kuid juulis näidatud mänguvideo sai nii palju negatiivset kriitikat, et Microsoft ja 343 Industries otsustasid mängu ilmumise edasi lükata 2021. aastasse.

Mängu juures kritiseeriti selle vananenud graafikat ning leiti, et näidatud demo oli nõrk ja see ei tundunud tõetruu/loomulik. 343 Industries küll teatas, et palju kritiseeritud “Halo Infinite” visuaalne stiil oligi taotluslik, klassikalise Halo ilme esilekutsumiseks, kuid pidi lõpuks tunnistama, et mängu kallal on tõepoolest veidi rohkem vaja tööd teha.

2020. aasta alguses kinnitas Xbox Game Studios juht Matt Booty, et vähemalt esimesel aastal Xbox Series X-i eksklusiivmänge ei tule ning kõik Microsofti mängud ilmuvad nii uuele kui ka praeguse põlvkonna Xboxile.