Horizon Zero Dawn tuleb arvutile juba sel suvel

0
73

Juba pikemat aega on ringi liikunud kuulujutud sel teemal, et PlayStation 4 üks parimaid eksklusiivmänge Horizon Zero Dawn jõuab lõpuks ka arvutile. Mõni aeg tagasi ilmus arvutiversioon kogemata ka Amazoni, mis sealt küll uuesti eemaldati, kuid nüüd olid juba fännid üsna kindlad, et peatselt saab PlayStationi eksklusiivmängu ka arvutil mängima hakata. Nii ongi, Hermen Hulst kinnitas PlayStationi lehel, et Horizon Zero Dawn ilmub arvutile juba sel suvel.

Täpset ilmumiskuupäeva siiski veel ei täpsustatud, kuid lubati, et mängu arendaja, Guerrilla Games, annab selle kohta varsti rohkem infot. Mäng on juba omale saanud ka Steami lehe, kus ilmumisajaks on märgitud 2020. aasta suvi.

“Ma arvan, et on oluline, et jääksime avatuks uutele ideedele, kuidas tutvustada PlayStationit rohkematele inimestele ja näidata inimestele seda, millest nad ilma jäävad. Minu meelest sobis Horizon Zero Dawn selle jaoks suurepäraselt,” rääkis Hulst.

Kuid mitte kõik fännid ei ole Sony otsusega rahul. Peale ametliku teate avaldamist on sotsiaalmeedias PlayStationi gruppides tekkinud selle üle tõsine arutelu, kus enamasti võtavad sõna tulihingelised PlayStationi fännid. Mitmete fännide arvates tähendab see seda, et keegi ei hakka enam PS5 ostma kui eksklusiivmängud ka arvutile jõuavad.