Kas “Cyberpunk 2077” lükatakse jälle edasi?

0
91

Sotsiaalmeedias liiguvad ringi kahtlused, et kas “Cyberpunk 2077” ikka ilmub käesoleva aasta detsembris. Nimelt olevat “Cyberpunk 2077” Twitteri kontol ebatavaline vaikus saabunud ning usaldust ei ole kasutajates eriti äratanud ka asepresidendi lause 10.detsembri ilmumiskuupäeva kohta: “Tunneme end – võib-olla mitte mugavalt, aga enesekindlalt”.

Küsimusi tekitas inimestes ka see, et “Cyberpunk 2077” kirjeldusest kadus ära ilmumiskuupäev. Kogukonna juht Marcin Momot aga viitas, et nad vahetasid Twitteri kontol bännerit ning ilmumiskuupäev 10. detsember ilutseb nüüd bänneril hoopis.

Põhjused, miks fännid CD Projekti lubadustes kahtlevad, on arusaadavad. Nimelt on “Cyberpunk 2077” ilmumist juba korduvalt edasi lükatud. Ainuüksi käesoleval aastal on mängu ilmumist juba edasi lükatud kolmel korral. Aprillis lükati mäng edasi septembrisse, seejärel novembrisse ja nüüd siis detsembrisse.

Usaldust ei ole fännides tekitanud ka ületunnid, mid töötajatele kohustuslikuks tehti, kuigi ettevõtte juhtkond on varasemalt kinnitanud, et nad on ületundide vastu ja “Cyberpunk 2077” saab valmis ilma nendeta. Septembris aga kehtestasid nad töötajatele kohustuslikud ületunnid, et mäng lubatud ajaks valmis saaks. Hoolimata sellest, aga lükati mängu ilmumine jälle edasi, kuigi eelnevalt kinnitati, et seda enam edasi ei lükata ning järgmisel korral kui nad Cyberpunkist räägivad, on mäng juba väljas.