Kuidas PlayStation VR peakomplekti jaoks PS5 adapterit tellida

0
141
PS VR

PlayStation 5 ilmumiseni on jäänud vaid loetud nädalad ja PlayStation VR peakomplekti omanikud saavad lõpuks ometi omale tasuta adapteri tellida PS5 jaoks.

PlayStationi juht Jim Ryan rääkis oma hiljutises intervjuus Washington Postile, et kuigi Sony usub, et VR-il on kindlasti tulevikku ning kunagi pakub VR sisukat interaktiivset meelelahutust, siis seda ei saa juhtuma veel järgmiste aastate jooksul. Kuigi fännid on oodanud uue PlayStation VR-i ilmumist, siis paistab, et niipea seda siiski veel ei tule.

Küll aga on Sony kinnitanud, et nad jätkavad olemasoleva PlayStation VR-i toetamist PS5 konsoolil, kuid kuna uus PS5 HD kaamera PSVR peakomplekti ei toeta, on sul vaja adapterit oma senise PlayStation Move kaamera ja PS5 jaoks. Õnneks saab selle tasuta tellida PlayStationi lehelt.

Tasuta adapteri tellimiseks on vajalik esitada oma PlayStation VR-i seerianumber ja mõned isiklikud andmed, sealhulgas siis ka aadress kuhu PlayStation adapteri sulle saata saab. Seejärel ei ole teha midagi muud, kui asuda pakki ootama, mis loodetavasti jõuab ehk kohale enne kui saad kätte oma uue PlayStation 5 konsooli.

>> TELLI PLAYSTATION VR ADAPTER PS5 JAOKS SIIT <<