Larry on tagasi – suurem ja märjem kui kunagi varem

0
44

Assemble Entertainment ja Crazybunch teatasid täna, et kurikuulus ja paljukiidetud “Leisure Suit Larry – Wet Dreams” saab omale järje.

15. oktoobril 2020 ilmub Steamis ja GoGis “Leisure Suit Larry – Wet Dreams Dry Twice”, mis kutsub mängijaid tagasi naistemehe Larry seiklustele kaasa elama. Sel korral on saatus Larry lahutanud tema jumalikult veetlevast kallimast Faithist, jättes Larry merehädalisena Cancumi nimelisele saarele. Faith on aga kusagil päikselises Kalau’a saarestikus ning Larry vajab nüüd sinu abi, et leida tee tagasi oma tõelise armastuse juurde. Loomulikult ei saa see teekond aga kerge olema, sest kaunid neiud saarel juhivad Larry tähelepanu kõrvale ning Larry tunneb, et kui ta Faithi niipea ei leia, siis võib ta lõhkeda!

“Larry Lafferi tagasi toomine teda jumaldavate fännide juurde on olnud suure armastusega tehtud töö ja miskit, mida me pole kergelt võtnud,” ütles Assemble Entertainmenti tegevjuht Stefan Marcinek. “Crazybunch on teinud suurepärast tööd Larry ümberpaigutamisel modernsesse maailma, säilitades SFW-i [Safe For Work] huumori, mida selles sarjas armastatakse ja oodatakse. Me ei jõua ära oodata, et näha mida fännid Larry uuest märjast seiklusest arvavad!”