“Mass Effecti” tulevik paistab paljulubav

0
53

BioWare on viimastel aastatel mitmeid tipptalente kaotanud ning selle ettevõtte tulevik, eriti peale “Mass Effect: Andromeda” ja “Anthemi” ämbrit, paistis mõnda aega tume. Räägiti küll uuest “Dragon Age 4” ja “Mass Effectist”, kuid Meile Meeldib Mängida meeskond on nendesse projektidesse seni väikese ettevaatusega suhtunud.

Nüüd aga paistab BioWare taevas siiski ka päikesekiiri taaskord jälle näha olema, sest ettevõte on suutnud tagasi meelitada mitmed “Mass Effecti” veteranid.

Michael Gamble teatas Twitteris, et ettevõte on suutnud tagasi oma meeskonda värvata mitmeid endiseid töötajaid, kelle hulgast leiab sealhulgas selliseid mängutööstuse veterane nagu Dusty Everman, Parish Ley, Brenon Holmes ja Derek Watts.

Everman, kes taasliitus BioWare meeskonnaga juba oktoobris, töötas ettevõttes ajavahemikul 2003 kuni 2015, pärast mida ta alustas oma indiestuudioga Dirty Sky Games. Nüüd on ta tagasi ning töötab peamise narratiivikujundajana.

Tagasi on ka loovjuht Parish Ley, kes töötas 14 aastat BioWares, ning kes vastutas “Mass Effect” triloogia kinematograafilise poole eest. Projektiga on liitunud ka Brenon Holmes, kes töötas “Anthemi” kallal ning kõige lõpuks on tagasi suudetud meelitada ka Derek Watts, kes vastutab nüüd uue “Mass Effecti” kunstilise poole eest, nagu ta ka esimese mängu puhul tegi.

Uus “Mass Effect” kuulutati välja The Game Awards 2020 gala ajal.