Microsoft eemaldas oma poest 12-kuulised Xbox Live Gold tellimused

0
99
Xbox
Pilt: InspiredImages

Juhul kui sa mingil veidral põhjusel, näiteks sulle lihtsalt meeldib sama asja eest rohkem maksta, oled Xbox Live Goldi 12 kuuks ostnud Microsofti poest, siis edaspidi sa seda enam teha ei saa. Vähemalt praegusel hetkel mitte.

Microsoft eemaldas oma poest Xbox Live Gold 12-kuulised tellimused. Kui sa soovid edaspidi oma tellimust Microsofti poe kaudu pikendada, siis on sul võimalik valida ainult ühe- ja kolmekuulise variandi vahel. Mis selle otsuse põhjuseks on, seda ei ole Microsoft kahjuks avaldanud.

Xbox Live Gold 12 kuu ja 6 kuu koodide müük jätkub kolmandate osapoolte kaudu. Tihti on need pakkumised ka märgatavalt odavamad võrreldes Microsofti poes olnud hinnaga, mistõttu suuremat osa kasutajaid see otsus hetkel väga ei mõjuta. Küll aga on Microsofti liigutus tekitanud mitmesuguseid küsimusi ja kuulujutte. Mõnel pool arvatakse, et see on seotud xCloudi tulekuga sügisel ning Microsoft plaanib korrastada/lihtsustada senist hinnasüsteemi, loobudes täielikult tasulisest Xbox Live’ist.

23. juulil kell 19:00 Eesti aja järgi toimub ka järgmine Xbox Series X-i üritus, kuid Aaron Greenberg on kinnitanud, et neljapäeval toimuval üritusel keskendutakse täielikult mängudele.