Microsoft jagas Xboxi mängustuudiotega seotud statistikat

0
51

Käesolev aasta on olnud Microsofti ja Xboxi kasutajate jaoks põnev aasta ning paljud Xboxi mängustuudiote poolt välja antud mängud on pälvinud positiivset vastukaja. Sel puhul on otsustanud Microsoft jagada Xboxi mängustuudiotega seotud statistikat.

Xbox Game Studios on sel aastal välja andnud 15 mängu, millest 10 on täiesti uued mängud.

Mängijad on veetnud Xbox Game Studios mängude seltsis 1,66 miljardit tundi.

Microsofti üks kõige vanemaid frantsiise Microsoft Flight Simulator on tagasi ning tegemist on käesoleva aasta parimaks hinnatud arvutimänguga, Metacriticus hindega 92.

Ori and the Wisps” oli parima Metacriticu hindega Xboxi hind, keskmiseks hindeks 90.

Obsidiani uus mäng Grounded ületas kiiresti miljoni mängija piiri ning Sea of Thieves on ületanud tänaseks 15 miljoni mängija piiri.

Wasteland 3 on olnud fännide lemmik, hinnatud parimaks rollimänguks Gamescomil ning mängu keskmine Metacriticu hinne on 86.

Juulis toimunud Xbox Games Showcase ajal kuulutati välja 5 uut mängu Xboxi mängustuudiotelt.

Microsofti lennusimulaatori mängijad on teinud üle 26 miljoni lennu ja lennanud üle miljardi miili, mis on umbes 15 korda rohkem kui 2019. aastal reaalses elus tehtud lendude arv kogu maailmas ning piisavalt miile, et ümber maailma 40 000 korda lennata.

“Minecraft Dungeons” on mängijate lemmik co-op mäng, mida on koos mängitud 6,9 miljonit korda viimase kahe kuu jooksul, nendest kaks kolmandikku (4,4 miljonit) mängu tehti samal ekraanil mängides.

“Groundedis” on laiaks litsutud üle 500 miljoni putuka, see teeb 0.000000000005% kogu maailmas olevatest putukatest.