Microsoft kinnitas, et xCloud tuleb ka arvutile ja konsoolidele

0
38
xCloud
xCloud | Pilt: Microsoft

Kui Microsoft esmakordselt xCloudist rääkis, siis lubati kasutajatele, et xCloud saab olema kättesaadav kõikidel platvormidel. Septembris ilmus xCloud Xbox Game Pass Ultimate’i osana Android ning osaliselt ka iOS seadmetel*. Kuid kuhu jäi xCloud arvutile ja Xboxi konsoolidele?

Seda küsimust on kasutajad küsinud juba korduvalt Microsoftilt, kuid seni pole ettevõte nendele küsimustele vastanud. Õnneks suutis @RealBenGilbert tänu @Vyyyper abile Phil Spenceri tähelepanu köita ja lõpuks mingisugusegi vastuse saada.

“Jah, me tahame seda teha,” vastas Spencer Twitteris. “See on pikas lahedate asjade nimekirjas, mille kallal xCloudi meeskond töötab, lihtsalt veidi allpool nimekirjas. Kuid me tahame, et konsooli- ja arvutimängurid saaksid sama lihtsalt [mänge] sirvida nagu mobiilimängurid, see on hea gamepassi funktsioon.”

Kuigi Microsoft alustas käesoleva aasta märtsis xCloudi testimisega Windows 10 arvutitel, siis pole sellest rohkem midagi kuulda olnud. Nüüd siis selgub Spenceri vastusest, et see on neil endiselt küll plaanis, kuid see pole nende jaoks oluliste asjade hulgas ning on seetõttu nimekirjas kusagil allpool. Hetkel saab arvutil kasutada ainult Xboxist striimimise võimalust.


* iOS seadmetel on vajalik Xboxi olemasolu, sest mänge saab striimida ainult otse Xboxist