Microsoft lükkab “Halo Infinite” edasi 2021. aastasse

0
31
Halo Infinite

Microsoft ja 343 Industries otsustasid “Halo Infinite” turuletoomise lükata edasi 2021. aastasse. Põhjused olevat seotud koroonaviiruse pandeemiaga, mistõttu töötajad teevad tööd kodust ja suurte mängude arendamine on keerulisem.

“Tegime raske otsuse viia oma väljalase 2021. aastasse, andmaks meeskonnale piisavalt aega sellise Halo mängukogemuse edastamiseks, mis vastaks meie visioonile,” kirjutab Chris Lee Twitteris. Otsus mängu edasilükkamiseks olevat tingitud mitmetest teguritest, sealhulgas ka koroonaviiruse pandeemiaga seotud probleemid, mis mõjutavad videomängude arendust. Seda kõike arvesse võttes leidis 343 Industries, et mängu turuletoomine novembris ei ole võimalik.

Juulis toimunud Xbox Games Showcase ajal näidatud “Halo Infinite” visuaalne pool teenis kasutajatelt niipalju kriitikat, et 343 Industries teatas mõni aeg pärast seda, et nad on otsustanud fännide tagasisidet kuulda võtta ning rohkem vaeva näha mängu visuaalse poole kallal. Tõenäoliselt on see ka üheks peamiseks põhjuseks, miks mängu kallal töötav meeskond vajab rohkem lisaaega, et Halo mängukogemus vastaks fännide ootustele.

Microsoft kinnitas, et Xbox Series X ilmub käesoleva aasta novembris, täpset ilmumiskuupäeva ja hinda pole aga endiselt avaldatud.