Microsoft vallandas saatejuhi, sest teda kiusati liiga palju

0
280
Isadora Basile
Pilt: Isadora Basile

Xbox Brasiilia vallandas, septembri alguses palgatud saatejuhi, Isadora Basile, sest teda kiusati sotsiaalmeedias liiga palju.

Basile postitas 16. oktoobril Twitterisse, et ta ei tööta enam Xbox Brasiilia heaks.

“Septembri alguses, kui teatasin oma uuest töökohast Xbox Brasiilias, kannatasin ma igasugust ahistamist, alates sellest, et inimesed ütlesid, et ma ei vääri seda tööd kuna ma ei ole mänginud x või y mängu, kuni vägistamis/surmaähvardusteni,” kirjutas Basile Twitteris.

Sellest kõigest olevat ta üle saanud tänu oma pere, poiss-sõbra ja sõprade abile, kes aitas tal internetikiusamisega toime tulla. See loomulikult aga ei tähendanud, et tema kiusamine oleks lõppenud, tänu millele otsustas Microsoft, et kõigile on parem kui nad lõpetavad koostöö Basile’iga, et too ei peaks enam kokku puutuma sellise tagakiusamisega.

“Austan Microsofti otsust. Minu armastus nende vastu jääb samaks nagu alati. Tänan,” lisas Basile lõpetuseks.

Oma probleemidest rääkis Basile ka The Enemy väljaandele antud intervjuus. Ta kiitis Xbox Brasiiliat talle osutatud abi eest ja usub, et ta on vahepeal karastunud, kuid Xboxi meeskonna arvates ei saa nende kaubamärgi näoks Brasiilias olla inimene, keda sotsiaalmeedias nii palju vihatakse ja tagakiusatakse.

“Avasin oma südame, tegin rohkem kui vaja ja armastasin oma tööd,” rääkis Basile. “Kaotasin oma töö, sest inimesed ei oska teineteist austada.”

Mõned tunnid pärast intervjuu avaldamist postitas Xbox Brasiilia Twitterisse selgituse: “Tegime oma strateegias muudatusi, seoses sisuga mis pärines Brasiiliast, mille tulemuseks on vähem suhtluskanaleid. Me täname Isadora Basile’i ja andekat agentuuri meeskonda nende loovuse ja panuste eest Xboxi uudistele. Edaspidi on Xbox Wire’i portaal meie ainsaks uudistekanaliks. XboXBR jätkab katsetamist uute viisidega, et lahutada Brasiilia mängurite meelt.”

ALLIKASResetera