Mis on PlayStation 5 parimateks funktsioonideks?

0
424

PlayStationi tegevjuht Jim Ryan lubas, et PS5-l, Sony uue põlvkonna konsoolil, mis ilmub 2020. aasta lõpus, on mitmeid “unikaalseid elemente”, mistõttu see erineb varasematest konsoolidest.

“Iga uue konsooliga tuleb parem protsessor ja graafika,” rääkis Ryan Business Insiderile antud intervjuus. “See on muidugi oluline, kuid meil on vaja ka unikaalseid elemente,” jätkas Ryan, lisades et kõige suurematest ja parimatest erinevustest PS5 ja PS4 vahel ei ole nad avalikkust veel teavitanud.


Ryan rääkis ka uuest PS5 puldist, et uue puldiga Gran Turismo Sporti mängimine pakub täiesti erinevat kogemust ja seda on nii hea kasutada, et pärast seda ei taha sa enam kunagi DualShock 4 puldi juurde tagasi minna.

Loomulikult ei nõustunud Ryan aga paljastama, millised on need “unikaalsed elemendid”, mis teevad PS5 eriliseks. Mitmesuguseid võimalikke PS5 funktsioone on tänu registreeritud patentidele ka lekkinud, sealhulgas siis uuendused PS5 puldi juures. Kuid Ryani tehtud vihjed viitavad sellele, et ilmselt võib PlayStation meid veel järgmiste kuude jooksul tõsisemalt üllatada.