Modern Warfarel on tõsine probleem petturitega

0
137
Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare mängijad on avastanud mitmeid viise kuidas end seina sisse või põranda alla ära peita, et siis vastaseid rahulikult teise ilma saata ning oma killstreaki kasvatada.

Enim kasutatakse seda taktikat “Ground War” mängulaadis “Port of Verdansk” ja “Karst River Quarry” kaardil. “Ground War” oli varem üheks heaks kohaks kus sai kerge vaevaga XP’d teenida, kuid tänaseks on sellest mängulaadist saanud õudusunenägu ausatele mängijatele.

Seda taktikat kasutatakse üha rohkem ja rohkem ning esialgu ei ole Infinity Ward mitte midagi selle peatamiseks teinud. Isegi kui sa ei plaani mängus petta, sisi tänu squad spawnile võib juhtuda, et satud ka ise seina sisse või põranda alla, tänu meeskonna liikmele, kes seda trikki kasutab.


Loomulikult ei ole seina sisse pugemise glitchid ainukesed viisid mida Modern Warfare mängijad kasutavad. Juhul kui mängid arvutil, siis üsna suure tõenäosusega satud sa matši ajal vähemalt korra vastamisi mängijaga kes kasutab aimbotti.

Petturid on pühade perioodil läinud juba nii julgeks, et nad lausa striimivad seda kuidas nad petavad ning panevad julgelt ka oma striimide pealkirjaks, et nad kasutavad aimbotti või seina sisse pugemise glitchi.

See on ausaid mängijaid muidugi välja vihastanud, kes sotsiaalmeedia vahendusel oma pahameelt väljendavad. Kas või kuidas Infinity Ward plaanib nende petturitega tegeleda, pole hetkel teada, seni on nad nimetatud probleemi ignoreerinud.

https://twitter.com/TPAIN/status/1214062431015768071

Loomulikult ei ole mitmikmängudes petmine mitte midagi uut, eelkõige arvutil, kuid tavaliselt püüavad arendajad vähemalt mingil määral seda kontrolli all hoida ja pettureid karistada. Loodetavasti võtab Infinity Ward siiski varsti midagi ette.