Neli Fortnite’i profimängijat said mängukeelu

0
345
Fortnite

Epic Games süüdistas nelja mängijat omavahelises kokkumängus Fortnite’i meistrivõistluste sarja finaali ajal ning karistas neid 60-päevase võistluskeeluga. Bucke, Kreo, Keys ja Slackes on tuntud nimed Fortnite’i maailmas ning nad on turniiridelt kokku korjanud miljoneid dollareid.

Väidetavalt tegelesid mõlemad meeskonnad siis sellise asjaga nagu “storm tagging” – vältimaks tormihoogu lõppmängus. Üldiselt ei ole loomulik “storm tagging” probleem. Kuid probleemiks on see kui meeskonnad on omavahel kokku leppinud ja teevad seda enamiku mängude ajal. Epic Games märkas, et mõlemad paarid tegid seda samas piirkonnas mängust mängu ning jõudis järeldusele, et tegemist on paaride omavahelise kokkuleppega. Sellised kokkulepped annavad mängus eelise teiste ees, mida kinnitavad ka tulemused.

Loomulikult on Fortnite’i kogukond jagunenud taaskord kaheks. Kui osa leiab, et nad on karistuse täielikult ära teeninud ja võistluskeeld võiks olla eluaegne, siis teised jälle leiavad, et 60-päevane võistluskeeld on liiga karm.

Bucke ise väidab, et mingit kokkulepet ei ole. Igal mängijal on oma marsruudid ja tehnikad ning tänu kolmanda osapoolte tehtud kaartidele teavad nad kuhu inimesed maanduvad. Bucke ja Kreo teekond viib nad veoautoni kus on kast ning selleks hetkeks kui teine meeskond on oma marsruudiga lõpule jõudnud, satuvad mõlemad paarid järgmise veoki juures kokku ja tulistavad teineteise suunas.