Nüüd otsustas PewDiePie, et ka tema ei taha enam sinu raha

0
218

PewDiePie on otsustanud järgida Disguised Toasti ja Pokimane eeskuju ja loobuda vaatajate annetustest. “Ma ei saa sellest aru, sellel pole lihtsalt mõtet,” selgitas ta vaatajatele oma otsust.

Eelmise aasta augustis teatas Disguised Toast oma otsusest vaatajate annetusi enam mitte vastu võtta, sest ta on nüüd rikas. “Tunnen ennast alati halvasti, kui lõpetan striimimise ja mõistan, et ma pole märganud, et keegi mulle annetas, sest keskendusin liialt mängule. Andke oma raha heategevusele või väiksematele striimeritele, sest ma olen juba rikas,” selgitas Disguised Toast.

Eelmisel nädalal otsustas annetusi piirata ka populaarne striimer Imane “Pokimane” Anys. Tema siiski võtab endiselt annetusi vastu, kuid on seadnud annetustele 5 dollari ülempiiri. Pokimane palub oma vaatajatel ülejäänud raha hoopis teistele striimeritele või heategevusele anda, kes seda rohkem vajavad kui tema. Kuigi mitmel pool kiideti tema otsust, siis tema fännide seas oli hulgaliselt neid kes solvusid või said päris kurjaks, et Pokimanele ei kõlba enam nende raha.

Nüüd on Disguised Toasti ja Pokimane eeskujul otsustanud loobuda annetustest ka PewDiePie, kes teatas oma striimis, et ta ei võta edaspidi vaatajatelt enam annetusi vastu. Kuigi varem ei paistnud PewDiePie’l kordagi probleeme olevat annetustega, siis nüüd on ta avastanud endas uued väärtushinnangud, tänu millele tunneb ta end ebamugavalt, kui vaatajad talle annetavad.

“Jah, ma otsustasin, et ma ei taha edaspidi annetusi vastu võtta. Hindan lihtsalt lobisemist. Tegelikult mõistsin ma seda siis kui ma annetasin Twitchi striimerile, et kui veider on inimestele raha annetada,” selgitas PewDiePie.

“Kui keegi mulle tänaval raha annaks, siis ma oleks nagu WTF? Ei, ma ei võta seda vastu. Mingil põhjusel oleks see nagu ‘Jah, maksa mulle. Anna mulle raha. 500 dollarit? Lihtsalt anna mulle see s***. F*** jah.’ Ei, ma ei saa sellest aru, see lihtsalt ei ole loogiline. Ma ei mõista kohut teiste üle, kes seda teevad, vaid lihtsalt ütlen, et minu vaatenurgast ei ole see loogiline. Seetõttu ma ei nõustu sellega. Arvan, et mul pole seda vaja.”

Suurematel striimeritel ei olegi tegelikult põhjust vaatajatelt annetusi vastu võtta, sest tänu reklaamituludele ning erinevate sponsorlus- või koostöölepingute tõttu teenivad nad aastas miljoneid.

Pokimanest, annetustest ja rahast rääkisime ka 8. novembri Meile Meeldib Mängida saates: