PewDiePie hakkab nüüd YouTube’is striimima

0
116

Striimisõjad käivad täistuuridel. Suurte platvormide omanikud võitlevad populaarsete striimerite pärast, püüdes neid kopsaka rahapakiga endale meelitada.

Käesoleva aasta alguses sõlmis YouTube lepingud Valkyrae, Muselk ja LazarBeam nimeliste striimeritega. Nüüd aga õnnestus neil omale saada veelgi magusam tükk – PewDiePie.

Kuigi Felix “PewDiePie” Kjellberg on oma videosid YouTube’i postitanud juba aastast 2010 ning ta on üks populaarsemaid YouTubereid (tal on täna YouTube’is üle 104 miljoni jälgija), siis tema striimiplatvormiks on viimane aasta olnud Dlive. Nüüd aga jätab PewDiePie Dlive’ga hõvasti ja hakkab edaspidi eksklusiivselt striimima YouTube’is.


PewDiePie ütles oma avalduses, et YouTube’i naasmine oli loomulik käik, sest ta otsis uusi võimalusi oma fännidega ühenduse loomiseks ning uued funktsioonid YouTube’is mängisid selle otsuse juures suurt rolli.

“Otseülekanded on asi, millele keskendun palju 2020. aastal ja pärast seda, mistõttu partnerlus YouTube’iga ja uute funktsioonide kasutamine saab olema tulevikus eriline ja põnev,” ütles PewDiePie.