Piiratud koguses PlayStation 5 konsoole tuleb müügile

0
253
PS5

PlayStation 5, kauaoodatud ja ihaldatud järgmise põlvkonna mängukonsool, on kahtlemata üks selle aasta nõutumaid tooteid. Kahjuks on aga kogused piiratud ja endiselt on neid, kes pole suutnud eelmüügist omale uue mängukonsooli ostu kindlustada.

Kui sa oled üks neist, kes ei jõudnud õigel ajal Euronicsist või mujalt omale Sony uue põlvkonna konsooli tellida, kuid siiski sooviksid sel aastal omale uut PS5 mängukonsooli, siis kõik ei ole veel lootusetult kadunud. Nimelt on 19. novembril võimalik Elisa e-poest või Amazonist omale PlayStation 5 osta. Kuna kogused on piiratud, siis pane telefoni meeldetuletus ja oma nobedad näpud valmis.

Elisa e-pood

Elisa kinnitas, et Sony uue põlvkonna mängukonsool Playstation 5 tuleb 19. novembril, kolmapäeva öösel vastu neljapäeva, Elisa e-poodi müügile. Füüsilise 4K blu-ray plaadilugejaga konsool on saadaval piiratud koguses koheseks ostmiseks hinnaga 549€ ja müük algab keskööl 00.00.

Lisaks konsoolile on saadaval ka kõik Playstation 5 tarvikud:

  • Sony PULSE 3D Wireless PS5 peakomplekt – 99 EUR
  • Sony PlayStation 5 DualSense pultide laadija – 29 EUR
  • Sony Playstation 5 DualSense pult – 69 EUR
  • Sony PlayStation 5 HD kaamera – 59 EUR
  • Sony PlayStation 5 Media Remote pult – 29 EUR

Amazon

Amazon on kinnitanud, et 19. novembril kell 12:00 GMT (Eesti aja järgi kell 14:00) tuleb nende Suurbritannia, Itaalia ja Hispaania veebipoes müügile uus kogus PlayStation 5 konsoole.

See on suurepärane võimalus neile, kes on seni omale edutult üritanud PlayStation 5 tellida, sest suurem osa konsoolidest müüdi esmaste eeltellimuste avamisel esimeste tundide jooksul välja.

Kui sul ei õnnestu ka 19. novembril ei Elisast ega Amazonist omale uut konsooli hankida, siis hoia silm peal Meile Meeldib Mängida leheküljel või meie Discordi kanalil, kus me püüame teieni tuua uut infot.

Lisaks loosime käesoleva aasta pühade perioodil välja ühe PlayStation 5 ja muud PlayStationi kraami. Rohkem infot selle kohta tuleb lähinädalatel. Meile Meeldib Mängida saadet saab vaadata YouTube’is otse-eetris igal pühapäeval kell 20:00.