PlayStation 5 mängude nimekiri

0
277
PS5 DualSense Astrobot

Tegid oma PlayStation 5 eeltellimuse ära ja nüüd ootad kannatamatult 19. novembrit, mil saaksid oma uhiuue konsooli karbist välja võtta? Aga mida sel päeval üldse mängida saab oma uuel konsoolil? Õnneks ei ole see pilt sel korral nii hull nagu PS4 ilmumise ajal oli ning tänu tagasiühilduvusele, mis lubab sul oma uuel konsoolil mängida ka PS4 mänge, peaks olema mida mängida küll ja küll. Õnneks ilmub sel päeval ka mitmeid uusi PS5 jaoks loodud mänge. Alljärgnevalt leiategi nimekirja uutest mängudest, mis 19. novembril Playstation 5 konsoolile ilmuvad.

PlayStation 5 eksklusiivmängud mis tulekul

Hiljem on Sony mängustuudiotelt ilmumas “Horizon: Forbidden West”, “Gran Turismo 7”, “Ratchet and Clank: Rift Apart” ja uus “God of War” mäng. Lisaks on kolmandatelt mängustuudiotelt tulemas ajalised eksklusiivmängud Playstation 5 jaoks – “Final Fantasy XVI”, “Project Athia”, “Returnal”, “Ghostwire: Tokyo” ja “Deathloop”.

Tulevased mängud, mis ilmuvad ka teistele platvormidele

Call of Duty Black Ops Cold War, Battlefield 6, Suicide Squad: Kill the Justice League, Far Cry 6, Dragon Age 4, Resident Evil Village, Cyberpunk 2077, Hitman 3, Hogwarts Legacy, Gotham Knights, Five Nights at Freddy’s: Security Breach, Immortals: Fenyx Rising, Riders Republic, Starfield, Graven, Lego Star Wars: The Skywalker Saga, Little Nightmares 2, Control: Ultimate Edition, Grand Theft Auto V ja paljud teised mängud.