PlayStation 5 tootmismahtu ei ole vähendatud

0
161
PS5

Sony teatas, et Bloombergi väited, nagu ettevõte oleks muutnud PlayStation 5 tootmismahtu, ei vasta tõele.

Üha kollasemaks muutuv Bloomberg tuli eile lagedale kuulujutuga, et seoses PlayStation 5 kiibi probleemidega on Sony vähendanud oma uue mängukonsooli tootmismahtu 4 miljoni võrra.

Sony aga lükkas täna need väited täielikult ümber, teatades oma avalduses: “Me ei avalda tootmisega seotud üksikasju, kuid Bloombergi esitatud informatsioon on vale. Me ei ole PlayStation 5 tootmismahtu pärast masstootmise algust muutnud.”

Lisaks kirjutatakse Bloombergi artiklis, et Microsofti Xbox Series X-i ja S-i väljakuulutatud hinnad avaldavad tõsist survet Sonyle ning nende analüütiku Masahiro Wakasugi sõnul võib Sony tulla lagedale odavamate hindadega kui algselt plaanitud. Wakasugi usub, et PlayStation 5 hakkab maksma $449 ja PlayStation 5 Digital Edition $400.

Kas Wakasugi ennustus peab paika või mitte, see selgub suure tõenäosusega juba täna õhtul kell 23:00 (Eesti aja järgi) toimuva PlayStation 5 ürituse ajal, kus näidatakse uue põlvkonna konsoolile ilmuvaid mänge ning tõenäoliselt kuulutatakse välja ka PlayStation 5 hind ja ilmumiskuupäev.

PlayStation 5 üritus kestab umbes 40 minutit ja seda saab vaadata PlayStationi YouTube’i kanalil.