PlayStation 5 üritus toimub 11. juuni õhtul

0
97

Eelnevalt edasi lükatud PlayStation 5 üritus sai omale uue aja, milleks on 11. juuni kell 23:00 (Eesti aja järgi).

Twitchi ilmus täna reklaam, mis teatab, et Sony PlayStation 5 üritus, mis eelmisel nädalal edasi lükati, toimub nüüd käesoleva nädala neljapäeva õhtul, 11. juunil kell 23:00 (Eesti aja järgi).

Tegemist on digitaalse üritusega, kus näidatakse uusi mänge ja tõenäoliselt saab lõpuks näha ka konsooli ennast. Üritus kestab veidi üle tunni ja vaadata on võimalik seda PlayStationi Twitchi ja Youtube’i kanalitest.

“Iga põlvkonnaga, alates esimesest PlayStationist kuni PlayStation 4-ni, oleme me sihtinud kõrgemale ja liigutanud oma piire kaugemale, et proovida ja pakkuda paremaid kogemusi kogukonnale,” ütles Sony Interactive Entertainmenti juht Jim Ryan paar nädalat tagasi. “See on olnud PlayStationi kaubamärgi eesmärgiks enam kui 25 aastat. Missioon, millest olen osa võtnud peaaegu selle algusest saadik. Ainult vähesed sündmused on sama põnevad kui uue konsooli turuletoomine. Kuigi seekordne tee on olnud veidi… erinev, oleme siiski põnevil kui ei kunagi varem, et saame teid kaasa võtta sellele teekonnale, mis muudab videomängude tulevikku.”