PlayStation keeras kommentaarid kinni The Last of Us 2 treileri juures

0
101

PlayStation näitas 6. mail uut The Last of Us Part II treilerit, kuid positiivse vastukaja asemel tabas seda hoopis negatiivsete kommentaaride laviin. Vähem kui mõne tunniga olid juba kümned tuhanded kasutajad vajutanud video juures “ei meeldi” nuppu ning postitanud negatiivseid kommentaare. Seepeale otsustas PlayStation The Last of Us Part II treileri juures kommentaaride osa üldse kinni panna ning “meeldib” ja “ei meeldi” tulemused ära peita.

Kui sa viimastel nädalatel just päris kivi all pole elanud, siis oled sa ilmselt kursis sellega, et mõni aeg tagasi toimus suuremat sorti The Last of Us Part II leke, millega Sony ja Naughty Dog aktiivselt võidelda on püüdnud. Kui mõni aeg tagasi lükati mängu ilmumine teadmata ajaks edasi, tuues põhjuseks COVID-19 pandeemia põhjustatud logistikaprobleemid, siis pärast lekkeid otsustati see siiski 19. juunil välja anda.

Kui mitmed fännid polnud juba eelnevalt rahul varem näidatud kraamiga, siis peale lekete ilmumist on see rahulolematus ainult kasvanud. Nimelt ei olda rahul sellega kuidas The Last of Us Part II mängulugu välja kukkunud on. Seda rahulolematust siis väljendati ka treileri juures olevates kommentaarides, mille peale kommentaarid üldse kinni keerati. Kuna “ei meeldi” nuppu oli samuti kasutatud massiliselt, siis otsustati ära peita ka need tulemused.