Pringles lekitas Xbox Series X-i hinna

0
184
Xbox Series X

Aasta lõpp läheneb ja sellega koos ka Xbox Series X-i ja PlayStation 5 ilmumisaeg. See omakorda aga tähendab, et üha rohkem ja rohkem ilmub uue põlvkonna konsoolidega seotud lekkeid ja kuulujutte.

Sel korral on lekke allikaks krõpsutootja Pringles, kes alustas Lõuna-Aafrikas uue kampaaniaga, milles osalejatel on võimalus võita omale Xbox Series X-i mängukonsool. Üks uudishimulik tutvus ka kampaaniatingimustega ja seal väljatoodud auhinnafondi hinnangulise väärtusega. Kiire arvutamise tagajärjel selgus, et üks Xbox Series X peaks selle kohaselt maksma 13500 Lõuna-Aafrika randi, mis teeb 682 eurot või 807 USA dollarit.

Loomulikult põhjustas see hind sotsiaalmeedias korralikke sahinaid, sest seni on arvatud, et uue põlvkonna konsoolid võiksid maksta umbes 500 euro/dollari ringis. Pringlesi kampaaniast lekkinud hind aga vihjab, et see number võib tulla seniarvatust kõrgem. Siinkohal tasub siiski pöörata tähelepanu väikesele lisainfole, kus on kirjas, et tegemist on auhinnafondi hinnangulise väärtusega ning see võib veel muutuda. Lisaks ei ole hetkel veel teada millistes riikides Xbox Series X esialgu üldse müügile tuleb ja kas Lõuna-Aafrika kuulub nende riikide hulka. Juhul kui Lõuna-Aafrikas Xbox Series X müügile ei tule, siis on Pringles jätnud endale õiguse vahetada auhind mõne muu sarnase väärtusega auhinna vastu.