Project CARS 3 ilmub suvel

0
29

Seoses sündmustega Ameerika Ühendriikides otsustas Bandai Namco Entertainment, et nad lükkavad Project CARS 3 teadaande edasi, kuid hoolimata nende jõupingutustest jõudis mängutreiler eile õhtul siiski avalikkuse ette.

Bandai Namco Entertainment ja Slightly Mad Studios teatasid, et Project CARS 3 jõuab sel suvel Steami, PS4 ja Xbox One’i jaoks. Mäng sisaldab 200 autot ja üle 140 erineva ringraja, lisaks on mängus 24-tunnine tsükkel, kõik neli aastaaega ja erinevad ilmastikutingimused.

Project CARS 3 pakub uut kaasahaaravat ja väljakutseid pakkuvat karjäärirežiimi ning mängu on lisatud võimalus muuta oma autosid, sealhulgas rehve, velge ja kõike muud, mis annavad võimaluse sulle muuta oma autot veidi isikupärasemaks.

“Oleme põnevil võimalusest näidata meie partneri Slightly Mad Studios uusimat teost,” teatas Hervé Hoerdt, BANDAI NAMCO Entertainmenti asepresident. “Project CARS 3 pakub uuendatud lähenemisviisi, mis kõnetab nii uustulnukaid kui fänne, täielikult kohandatava ja autentse sõiduviisiga ning täiesti uue karjäärirežiimiga.”