PS5 toetab ainult PS4 mänge

0
333

Kui Sony teatas, et PS5 on tagasiühilduv, siis jätsid nad täpsustamata kui kaugele tagasi nad mänge toetavad. PlayStationi juht Jim Ryan on tagasiühilduvusest rääkides alati piirdunud vaid PS4 mainimisega. See aga ei ole takistanud fänne arvamast/lootmast, et PS5 toetab ka PS3, PS2 ja võib olla isegi PS1 mänge. Fännide ootused ja lootused said veel rohkem hoogu juurde 2019. aasta veebruaris kui Sony registreeris omale emulatsioonitehnoloogiaga seotud patendi, mis võimaldaks PS5-l emuleerida vanemate konsoolide mänge.

Nüüd aga selgus Ubisofti kasutajatoe lehelt, et PS5 toetab siiski ainult PS4 mänge ning PS3, PS2 ja PS1 mänge uue põlvkonna konsool ei paku. Loomulikult olid nii mõnedki fännid sellise uudise peale üpriski pettunud. Kuid mitte kauaks…

Nimelt otsustas Ubisoft eelpool mainitud tekstiosa oma lehelt eemaldada. Mis põhjustel Ubisoft seda tegi, ei ole hetkel selge. Kõige tõenäolisem on põhjus, et nimetatud tekst ei pruukinud Sonyle meeldida. Võimalik, et tegemist on aegunud informatsiooniga või see puudutab näiteks ainult Ubisofti mänge. Mis iganes seal taga siis on, hetkel on kindel ainult see, et PS5 toetab ilmumise ajal populaarsemaid PS4 mänge ning meeskond teeb endiselt selle kallal tööd, et seda nimekirja suurendada.